Tibia CC Versja 2 Zyczy Wesołych Swiąt Oraz Szczęsliwego Nowego Roku
Hydra
masz 1 posta i juz wystawiasz silnik ???
no ale co do mapki to 10/10 kawał dobrej roboty
a i plusik dla ciebie
Ostatnio edytowany przez Master Sorcerer (2009-12-13 09:25:13)
Troll
super casyno 10/10 i +
ja mam takie pytanko bo ja kiedys sciaglem jakis evo 8.1 kazdy mowi ze win32 jest nie grozny dla komputerow ale chwila ja sciaglem kiedys silnik evo 8.1 i mialem key logera i teraz nie wiem czy sciagac silniki bo jak skanuje to win32
jest mowia ze nie grozne a jednak ja mialem keylogera a pisalo ze jest wirus win 32
Sones napisał:
ja mam takie pytanko bo ja kiedys sciaglem jakis evo 8.1 kazdy mowi ze win32 jest nie grozny dla komputerow ale chwila ja sciaglem kiedys silnik evo 8.1 i mialem key logera i teraz nie wiem czy sciagac silniki bo jak skanuje to win32
jest mowia ze nie grozne a jednak ja mialem keylogera a pisalo ze jest wirus win 32
Win32 to skrypt zdalnego sterowania i Avast uznaje go jako trojana Zdalne sterowanie mam na myśli to że gdy hostujesz np otsa u siebie w domu a korzystasz z komputera u znajomego za pomocą odpowiedniego programu możesz kontrolować to co sie dzieje na OTSie bez logowania się na GMa
jednoznacznie Win32.Delf jest niegroźny
co do Silnika Skatten ile go robiłeś ;>??
Dragon
Popraw niektóre schody bo sie nieda wejść/zejść.
Ogólnie spoko OTS. Ale mógłbyś do niektórych potworów zrobić bramki lvl bo niewiadomo od jakiego lvl sąi tp do potworów np minotaur.
Błędy jakie zobaczyłem:
W respie z (chyba) infernatil nie działały schody.
Wkurzyło mnie że potwory (więkrzość) jest ulepszone i cały czas padałem.
Mógłbyś chociaż coś zrobić, żeby sie skapnąć choć w niektórych od jakiego lvl sie ich pokona.
Czary zrobiłeś nawet fajne, ale mogłeś gdzieś umieścić tabliczke o nowych czarach. Nowi gracze (którzy grają na moim OTS) niemają pojęcia że są nowe czary i mogłeś w niektórych czarach zmniejszyć ich lvl.
Mogłeś dołonczyć map edytora w tymi wszystkimi nowymi problemami, bo ludzie początkujący z OTS niemieli by pojęcia jak cokolwiek dodać na mapie bez usuwania nowych potworów.
Quest są nawet w porzo, ale wkurza to, że trzeba potem długo wracać (niema tp na koncu do powrotu) i mogłeś sie troche bardziej postarać w ozdobieniu ich .
Zasmuciło mnie to, że niema areny sevedgaurd (niewiem jak sie to pisze),
następnym razem spróbuj ją zrobić.
A żem sie rozpisał . Jak poprawisz te błedy to OTS bedzie 100% lepszy.
No no no..... Super edit. Muszę przyznać to najfajniej zbudowany OTS na tym forum jaki znalazlem. i W dodatku [XML]. No może temple jest troche puste ale poza tym nie ma zadnych wad. Szacun Skatten. ZASSYSAM
Ehh.
Silniki XML nie są stabilne lecz aries jest jednym z bardziej stabilnych(z XML)
Widziałem twoje pierwsze dzieło i praktycznie nic nie dodałeś oprucz 30 minutowej zabawy w Rme .
Nie myśl że jestem uprzedzony do Ciebie itd.
Ocenka to
4/10
Gdybyś zrobił większy update.